neděle 31. srpna 2008

Learn Disco Dance Diesel 78


Podívejte se, na originální a vtipnou kampaň na boty značky Diesel a přitom se můžete naučit třeba tančit v rytmu Disco 70-tých let.

pátek 29. srpna 2008

První Liga






Zvony zvoní, ať jen zvoní. Zvonit nám budou tuto sezónu, která se pomalu začíná přibližovat. Řeč je o kalhotách typu "zvonáče" . Jak jsem už párkrát zmiňoval, kalhoty se začínají rozšiřovat. Nebudou se ale rozšiřovat moc, jenom decentně, tak jako je na fotkách. Jsou to právě ony, které chtějí přebít tak oblíbené, super úzké rourky. Pro sezónu podzim/zima 08, budou právě tyto dva střihy kalhot nejmódnější, jak zvonové, tak super úzké, žádné jiné nebudou tak in. Tak hurá do nich. Po shopping obchůzkách můžete "zvonáče" koupit v obchodech Diesel, Pepe Jeans, Wrangler, Levis, Zara, Topman, H&M a určitě mnoho dalších.

úterý 26. srpna 2008

ToP week









Po delší odmlce rubriky Top week vám ji přínáším opět a teď už i s novými kolekcemi pro podzim/zimu 2008/09 . Do chladných ranních dnů a nocí, které nám už převládají, je třeba se ozbrojit něčím hřejivějším a samozřejmě módním oblečením. Jak je vidět na fotkách, barvy už nejsou tak živé jak tomu bylo v letních kolekcích. Šedá, vínová, měděná, tmavě hnědá, to jsou jedny z barev podzimu, zahalených do tak nějak anglického stylu. Károvaná košile, na kterou je vhodné navléknout svetřík ve stylu cardigan, uzší kalhoty, do kterých je třeba dát opasek v barvě obuvi nebo tašky, pokud se jedná o outfit jako třeba ten na fotkách. Nezapomeňte na doplňky jako je taška, nejlépe do ruky a větších objemů (ty tak brzy z módy nevyjdou), šátek, náramky, ale pouze takové, aby se hodily k outfitu.

neděle 24. srpna 2008

ON THE STREET...




Tak jsem se vrátil ze Zlína z akce Latex a ti z vás, kteří jste tam byli, musíte uznat, že "kalbička" to byla pořádná. K této akci se ještě vrátím jak se z toho všeho vyspím. Dnes se podíváme, na opět povedené outfity z ulic New Yorku, Florencie a Stockholmu. V každém koutě světa je jiný člověk, jiný styl.

pátek 22. srpna 2008

THIS IS the NU_RAVE

Pro ty z vás, kteří nemáte představu co se skrývá pod hudebným žánrem Nu-Rave, mám malou ukázku v podobě videa. Zítra totiž vypukne na Moravě ve městě Zlín zmiňovaná Nu-Rave akce Latex. Na tuto akci si můžete obléci cokoliv, nejsou kladeny žádné meze. Letní kolekce byly plné stylu tohoto žánru, tak věřím, že něco ve vašem milovaném šatníku najdete nebo ještě můžete zajít do obchodů si třeba něco pořídit.

čtvrtek 21. srpna 2008

HoT News




Jsem opět zpět z kratší dovolené v jižních Čechách a jedné ze zastávek, kterou jsem nemohl vynechat, Prahy. Kromě nějakých památek, které jsem viděl už několikrát, jsme se vydali na shopping tour celou Prahou a stálo to vskutku za to. Nebudu vám ale psát o dovolené a už vůbec ne o Praze, kterou určitě všichni znáte, ale něco o nových trendech co se bude nosit v sezóně podzim/zima 2008/09 . Jednou z nejzákladnějších věcí, jež se mění, jsou střihy, resp. u riflí jako jsem zmiňoval, se už nějakou dobu rozšiřují. První pokus byl již v létě, no moc velký ohlas neměly, byly to tzv. "zvonáče" . Samozřejmě, že "rourky" frčí pořád. Co se odřenosti týče, jemněji ošoucháné rifle s malou dírkou jsou tou správnou volbou. V letní kolekci byly nejmódnější neseprané. Dalším hitem, a to tím nejvýraznějším pro sezónu, bude károvaní. Vyloženě Rock styl, ktéry je tady tak oblíbený, začíná pomalu upadat a střídá ho nádech punku. Vy co si myslíte, že punk a rock je stejný, mýlíte se, károvaní je punku typickým, v rockové scéně jsou vyznačné řetězy, super úzké kalhoty, trika z neohrabaným nápisem.... Bude se nosit vrstvení vršků na které si dáte třeba ještě pořád modní vestičku. Co se samotného oblečení týče, tak na podzim se nezapomeňte vyzbrojit hitem: svetříkem ve stylu cardigan. Z barev pro příští sezónu, je pořád módní šedá, začíná se nosit opět taky červená, výrazně modrá, která byla taky barva léta, žlutá, tmavší odstíny vínové, měděné, fialové, hnědé a samozřejmě nesmí chybět bílá s černou. K novým trendům se budu ještě vracet.

čtvrtek 14. srpna 2008

F. People




V dnešním vydání vám chci ukázat tři módní ikony, které netřeba představovat, nebo ano? David Beckham se svou chotí, no comment... . Justin Timberlake, král RnB music, kterého přirovnávají po pěvecké stránce k Michaleovi Jacksonovi. Tento "típek" nedá ani ránu bez módní vestičky a kloboučku, Justin prostě ví, co je in, ne nadarmo má svou značku oblečení. Poslední je anglický zpěvák a redaktor MTV, Adrien Brody, který ač nato nevypadá, je do posledního detailu v nejmódnějším oblečení, kárované kalhoty připnuté kšandami a vrstvené košile. Jak jsem zmiňoval, károvaní je pro nadcházející sezónu podzim/zima tím největším hitem.

středa 13. srpna 2008

Topman f/w 2008

Topman, jedna z nejznámějších anglických značek, nabízí to nejstylovější oblečení v rockovém duchu pro muže za poměrně přijatelné ceny. Jedná se o obchod Topshop, tento název nese dámská móda, v které má vlastní kolekci modelka Kate Moss. Topman je značka, která si dovolím říct, je z cenově dostupné kategorie ta nejlepší. Ve videu se můžete o tom přesvědčit sami v kolekci Topman design od návrháře Jamesa Longa na tento podzim/zimu 2008 .

neděle 10. srpna 2008

SHOPPING TOURs





Mango, oblečení pro dívky, které chtějí vypadat dobře a nechtějí za to utrácet šílené peníze, to je motto této firmy.Tato španělská firma se proslavila rovněž svými kampaněmi,v kterých jste
mohli shlédnout slavné tváře modelingu nebo hereckého plátna, jako např. Claudii Schiffer, Penelope Cruz. Mango si řeklo, proč dělat jen pro dívky, když dnešní kluci a pánové už nejsou jako kdysi a chtějí taky vypadat dobře. Móda pro muže se čím dál tím víc začíná prodávat, tak proč to nezkusit. Pánské řade oblečení dali pojmenování "HE". První kolekce jaro/léto byla pro značku ne moc úspěšnou, no jak je vidět na fotkách z nové kolekce pro podzim/zima, domnívám se, že se dá z čeho vybírat. Kolekce jsou s posledními trendy, jsou pánské, kvalitní a za přijatelnou cenu. Nabízí kompletní sortiment oblečení zároveň s doplňky. V Čechách si můžete oblečení "HE" by Mango koupit v Praze v obchodě Na příkopech a v Bratislavě v obchodním centru Aupark.








sobota 9. srpna 2008

LaTeX


Už několikkrát jsem zmiňoval, že styl nu rave je pro tuto letní sezónu největší inspirací. Je výrazný, šokující, tak jako hudba nu rave. V Česku se tento žánr moc neobjevuje, zařazuje se mezi tzv. underground. Toto zařazení chtějí vyvrátit dj´s duo z Prahy. Chtějí jak módní styl nu rave, tak hudební žánr protlačit na výsluní. Duo se jmenuje wwera & acoustic terrorist. Začali dělat v české metropoli nu rave akci Latex a získali nečekaně silný ohlas. Akce se přesouvá i na Moravu, 1.8. byla v Brně. Další akce Latex se bude konat ve Zlíně, na kterou bych vás chtěl tímto pozvat. Bude se konat 23.8. v menším útulném klubíku Ego music bar, který se nachází v samém centru Zlína, na náměstí Míru vedle McDonaldu v průchodu. Na náměstí se nachází taky nově otevřené krásné nákupní centrum Zlaté jablko, ve kterém si můžete pořídit nějaký ten stylový kousek v obchodech Retro jeans, Pepe jeans, Rare+Nolita a mnoho dalších. Můžete se tam vystylovat třeba na tuto akci. Takže nashledanou na Latexu.

Web:
egomusicbar.cz
myspace.com/latexparty

úterý 5. srpna 2008

ZARA f/w 2008

PHOTO: American way






Rozlučte se se škaredým Američanem. Klasický americký styl se stává znovu obdivovaným jak si můžete povšimnout na fotkách. Tohle nám ztvárnil actor, Ben Barnes pro magazín GQ a nafotila Nathaniel Goldberg.

neděle 3. srpna 2008

ToP week







I když venku se to pořád tváří na krásné letní počasí plné kraťásků a triček, my se zlehka podíváme o pár měsíců dopředu, na nové kolekce a nové trendy podzimu 2008. Na fotkách začínáme pociťovat podzimní barvičky jako jsou hnědá, červená, sitě zelená a stále módní šedá. Samozřejmě, že košile s dlouhým rukávem jsou podzimní doménou a rovněž silnější kostkované vzory. Ze střihů se pořád objevují úzké linie, ale pozor, co se týče jeansů, začínají se rozšiřovat, samozřejmě, že rourky jsou pořád v kurzu. U nás na pultech se rozšířené "zvonáče" objevují zřídka. Třeba v Zaře nebo H&M něco málo pořídíte. Co se obuvi týče, dejte přednost pohodlným teniskám v golfovém stylu, nej nej najdete kde jinde než v Adidasu nebo Pumě. Tašky se budou nosit pořád větších objemů a do ruky. K nové sezóně podzim/zima se ještě vrátím, zatím jsem vám ji uvedl pouze ve zkratce.

pátek 1. srpna 2008

The Last view






I když léto ještě neskončilo, naopak je v plném proudu, tak ve světě módy končí a vy se můžete podívat na poslední záběry sezóny jaro/léto 2008 . Na fotkách high class od mistrů módy Jean Paul Gaultier, Missoni, Moschino, Paul Smith, Diesel. Převládají na nich styly a barvy, které vévodily této sezóně. Námořnický, Rock/Rave look zahalený do stylu 90-tých let, to je to, do čeho se tohle léto oblékáme. Prvky v oblečení převládají jak geometrické, tak vyzývavé na tričkách nebo košilkách a pod... Z barev je nejmódnější, jak jsem už několikrát zmiňoval, sitě žlutá společně s neónovými výraznými barvami a taky nesmím zapomenout na šedou. Tak sbohem kolekce jaro/léto, byla si skvělá, pro mně jedna z nejlepších.
TOPlist