středa 30. července 2008

ON THE STREET...




V dnešním vydáním vás zavedu do ulic Milána, Paříže při fashion week pro jaro/ léto 2009. První fotka je z ulic Londýna, na které je chlápek v geniálním outfitu v retro stylu a je absolutně do posledního detailu In, hlavně zpestřite zrak na botičky, které jsou jako po otcovy, ale celý jeho outfit spolu z taškou perfektně doladuje.

neděle 27. července 2008

HAIRdresser







Podívejte se na top účesy pro rok 2008 od kadeřnických salónů Toni&Guy, Wella, Fendi, Aveda.

Fashion Victimes







Představuji vám něco nového, něco jiné. Stále vám předvádím pouze celebrity nebo models, jež jsou známí svou posedlostí módou nebo jsou "závisláci" . Na fotkách nespatříte žádné známé tváře, ale lidi, kteří jsou jako oni, jen nechodí po červených kobercích. Jsou to lidi, jež tak nějak tráví většinu svého volného času nakupováním a jmenují se oběti módy (fashion victimes)

čtvrtek 24. července 2008

První Liga






















Tomu mému outfitu pořád něco chybí. Chtělo by to nějak oživit, ale čím, hmmm, no jasně, doplňky. Přesně tohle určitě řešíte, když někam jdete. Doplňky nikdy, pokud to ovšem nepřeženete, nic nezkazíte. Ledvinky, placky, šátky jsou pro sezónu jaro/léto2008 tím největším hitem, pokud je ještě nemáte, co nejrychleji pro ně. Plackami třeba oživíte fádní jednobarevné věci jako triko, svetřík atd... Na fotkách jsou ty, které vévodí této sezóně. Tyto nebo podobné věcičky koupíte v obchodech: Diesel, Horsefeathers, Puma, H&M, Ray Ban, Baťa, Adidas Originals.

středa 23. července 2008

ToP week









Venku se nám tak nějak to počasí kazí, a na kraťasy a triko, pokud nejste otužilci, to moc není.Co tak se třeba podívat do šatníku nebo do obchodu, čím se zahřát. Já jsem vybral look, který je tak trochu opakováním minulého ToP week a je o něco výstižnější, ale o to nám jde, nebo se mýlím?! Na fotkách rock look, kterého si ješte musíme užít, protože tomuto stylu začíná pomalu odzvánět. Vybral jsem super úzké kalhoty s proužkem, které jsou typické pro tento styl, triko z komiksovým nebo nepochopitelným vzorem, které je pořád a i nadále bude v kurzu. Svetřík ve stylu Cardigan je tím, co by vám jako vestičky neměly chybět ve vašem milovaném šatníku. Doplňky, jako tenší opasky, ty začínají být nejmódnější a pro rock look, jsou opět typické. Dále z doplňků jsou módní infantilní placky, kterými si můžete ozdobit třeba jednobarevný cardigan nebo triko, rifle, tašku... Nezapomeňte nějaký kožený náramek na ruku a větší jak leteckou, přes rameno nebo do ruky, tašku. Kolem krku je potřeba hadrový, nejlépe károvaný, může být i výrazně barevný šátek nebo šála. Samozřejmě, že "kecky" jsou dalším symbolem, který k tomu všemu patří. Tyto nebo podobné kousky koupíte v obchodech: Topman, Diesel, Zara, H&M by Divided, Baťa.

neděle 20. července 2008

SHOPPING TOURs








Jack&Jones je značkou, která pochází ze Skandinávie, resp. z Dánska a funguje od roku 1975. Do České republiky se tato značka dostala nejprve do Brna, kde se otevřel první obchod v Olympia nákupním centru, někdy před pěti lety. Poté se rovněž značka objevila v Brně v multibrandovém obchodě Peek&Cloppenberg. Pak se otevřel první obchod v Praze, kde jinde než na Příkopech, v Ústí nad Labem a Bratislavě. Největší úspěch má Jack&Jones ve Velké Británii a v Německu, pomalu se stává být vyhledávanou značkou i u nás a začíná být úspěšnou i mezi českými a slovenskými celebritami. Značka preferuje street wear, do kterého přenáší poslední módní trendy. Jejich oblečení je do posledního detailu vypracované a tím taky velmi nápadité. Hadříky tak trochu připomínají značku G-Star, jen po cenové stránce se to srovnat nedá. J&J je cenově poměrně přijatelná značka a nabízí některé kousky, hlavně bundy, mikiny a trika (z vlastní zkušenosti), u kterých budete lapat po dechu. Kolekce na toto jaro/léto se jim moc povedla, ješte pořád běží sezónní výprodeje, tak pokud budete mít štěstí na velikost, tak si můžete z téhle vynikající kolekce něco pořídit. Nabízí taky značku Selected, která pochází z dílny J&J a je tak trochu klidnější, vysoce stylová elegantnější linie. Tak hurá do J&J doplnit si šatník o nějaký ten inteligentní hadřík.

čtvrtek 17. července 2008

F. People




Do této rubriky F. people řadím tři hip-hop a rnb ikony, jak v Americe, tak v ČR. Producent a zpěvák Will.i.am je známý svou posedlostí módou, tak jako každá americká hip-hopová hvězda. Nebojí se kombinovat, jeho outfity jsou originální a nikdo ho nedokáže napodobit, hodně tomuto "tipkovi" fandím. Další hip-hopová hvězda a módní ikona je Pharell , jenž je rovněž, jak jsem se zmiňoval u amerických hvězd, posedlý módou. Často ho můžete potkat taky jako modela. Tenhle raper prostě ví, co je in a potvrzuje to na fotce. Abych toto trio hip-hopových chlapíků ukončil, přesuneme se do České republiky a kdo jiný, než Sámer Issa, by v tomto triu za tuto zemi neměl chybět. Sámerovým vzorem je Jastin Timberlake a to jak hudebně, tak rovněž po módní stránce. Jeho styl spolu ze slovenským zpěvákem ze Superstar Filipem Jankovičem reprezentuje v Čechách world fashion.
TOPlist