neděle 25. května 2008

ToP week









Venku už začína být letně, tak se podívejte na trendy léta. Na fotkách je retro tennis styl - svěží, pohodlný a hodí se pro každou příležitost.

čtvrtek 22. května 2008

OUTFIT!






Na fotkách jsou trendy, které vám nesmějí chybět ve vašem šatníku. Úzké jeansy, jak jednobarevné, např. černé nebo modré, tak tzv. odrbané, triko s extravagantním potiskem nebo vulgárním nápisem v neonových barvách, kostkované košile a polo v jakýchkoli zářivých barvách, široký kožený opasek (ale nosí se také úzké polyesterové) rovněž ve výrazných barvách a letecké brýle, které vám nesmějí chybět ve výbavě.

středa 21. května 2008

neděle 18. května 2008

PHOTO










Přitáhni si mně nahoře, přitáhni si mně dole! To je téma, kterým se nechala nafotit známá top modelka Claudia Schiffer spolu s hercem Joseph Gordon-Levittem pro prestižní mužský časopis GQ . Myslím, že se jím to povedlo, co vy nato? Photo: Ellen von Unwerth

KOSMETIK







Toni & Guy. Jedná se o výrobky vlasové kosmetiky velmi vysoké kvality, které umožňují připravit si profesionální účes i u vás doma. V České republice zaznamenala značka Toni & Guy obrovský úspěch a používají jí i přední kadeřnické salóny. Ve světe se tahle značka prodává už 6 let a je oblíbená i mezi světovými odborníky na účesy a péči o vlasy. Vyzkoušejte si je i Vy a uvidíte, jak je to snadné. Na fotkách z vrchu dolů: DETOX IT SHAMPOO- Šampon čistí do hloubky a zbavuje vlasy všech nečistot, zbytků gelu a pomád. Vosk na vlasy, X-VAX - K dosažení naximální fixace a extravagantních účesů bez velké námahy. Pomáda FUNKY GUM- Tato populární pomáda vymodeluje jakýkoli účes s leskem. Modelující tuhá pasta TEXTURE PASTE- dáva vlasům krátkym i polodlouhým lehce matující vzhled a je vhodná k vytváření střapatých a rozevlátých účesů. Lak na vlasy FIX IT HAIRSPRAY- Rychleschnoucí lak, poskytuje dokonalé finální zpevnění a kontrolu účesu.

čtvrtek 15. května 2008

REPORT



Dnes se poprvní otevřela brána obchodu Bershka v Brně. Samozřejmě jsem tam nesměl chybět. Interiér obchodu mně docela sklamal. Znám tenhle obchod a všude jinde, kde jsem Bershku navštívil mně né jenom oblečení, ale taky interiér nadchnul. Brněnský obchod mi příde tak nějak ošizený taky co jse oblečení týče. Jasně, letní kolekce je v plném proudu tak se dalo čekat, že sklady pošlou jenom to co zbylo. Nemohl jsem odejít z prázdnou a koupil jsem si aspoň "infantylní" žluté triko z jojem.

středa 14. května 2008

úterý 13. května 2008

ToP week
















Rubriku ToP week vám budu přinášet každý týden a podíváme se na to, co by vám nemnělo chybět ve vašem šatníku. Pro tento týden vám ukážu pohodovou letní módu přírodních barev, módní šedé a zpestřit to můžete výraznější zelenou. Takhle se můžete obléci jak do města na nákupy, tak klidně na párty nebo na kafe s přáteli.

čtvrtek 8. května 2008

První Liga











Nevíte co si obléci pod své svršky? Chcete šokovat a okouzlit své protějšky? Podívejte se na fotky a můžete se inspirovat,třeba to zabere.

KECKY!!?







TOPlist